vineri, 23 septembrie 2022

Manuale clasa a IX-a Aici gasesti manualele pentru clasa a IX-a

 Tocmai ce esti elev in clasa a IX-a si cauti anumite manuale. Uite, ca aici o sa gasesti anumite manuale care-ti vor fi utile la scoala. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe numele manualului (exemplu: click pe limba si literatura romana).

1. Adrian Costache, Florin Ionita, M.N. Lascar, Adrian Savoiu, Limba si literatura romana, Manual pentru clasa a IX-a, Editura Art Grup Editorial

2.

luni, 9 mai 2022

9 mai - ZIUA EUROPEI - Concurs Treasure Hunting - Europa la noi acasa!


Astazi, 9 mai este Ziua Europei. Sărbătorim pacea și unitatea în Europa - acest continent, greu încercat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ba chiar și acum, în zilele noastre.

Suntem cetățeni europeni, promotori ai valorilor europene: egalitate, diversitate și, cu această ocazie, în această perioadă, o mulțime de activități cultural-educative se desfășoară: alergare, concursuri de cultura generala, etc. O minunăție să fii elev, tânăr și să ai atât de multe activități, prin care să-ți antrenezi mintea!

Ziua Europei a fost marcata printr-un concurs "Treasure Hunting - Europa la noi acasă", în care, 15 echipe din Județul Vrancea au reconstituit harta Europei, prin găsirea de indicii, legate de țările UE, în Crângul Petrești, Focșani. Ulterior, concurenții implicați au răspuns la întrebări legate de istoria și cultura Uniunii Europene. Cu cât răspunsul era mai rapid, cu atât mai bine! Ce bine să ai mintea antrenată pentru jocuri de genul acesta! 

Colegiul Tehnic "Gheorghe Balș" Adjud a participat la acest concurs, cu elevii clasei a XII-a F (Tomozii Robert MaximilianChircu Gabriel și Cheptine Alexandru), avându-i drept profesori coordonatori pe Ciobotaru Ana-Maria și Sava Cecilia

Ne-am bucurat de o vreme superbă, un concurs cu multe steluțe și premii pe măsură. Suntem bucuroși de reușita noastră și de experiența acumulată. 

Să ne bucurăm de câteva imagini cu verdele crud, de primăvară și albastrul pur al cerului. 

 


Inainte de inceperea concursului, plini de emotii dar cu sufletele deschise



Să ne organizăm puțin și să pornim în căutarea comorilor ( în funcție de steagul țării).


Suntem istoviti dar așteptăm cuminți premierea....o fotografie nu strică !



Yupyyyy.....suntem pe locul 5...am luat premiile....și asteptam anul următor....să stiți că vom lua locul I. Feriți-vă!